Filet mignon
Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Filet mignon a ca. 100 g. stykket, skåret af den tynde ende af oksemørbraden omvikles med en skive bacon, fastgør den med en tandstik og krydr med salt og peber.
Varm en stegepande med lidt olie og steg mignonerne heri ved høj varme 1 min på hver side. Skru så ned til jævn varme og steg videre ca. 2 minutter på hver side alt efter hvor rødt du ønsker kødet. Til slut kommes smør på og lad det bruse af. Vend lige mignonerne heri inden de tages af. Maderirasovs: Drys mel på panden og rør det i smørret. Bouillon tilsættes under omrøring og koges op. Tykkelsen kan justeres med bouillonen. Tilsæt madeira efter smag, og smag til med salt og peber. Her har vi serveret med Ærtetimbaler og Pommes Anna. Tips: Filet mignon og tornedos er begge skåret af oksemørbraden, men tornedos skæres større. |
|
Opskriften er vist 20359 gange,
og udskrevet 33 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne