Brødcroutoner på pande

Brødcroutoner på pande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Suppetilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Rugbrød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Brødcroutoner på pande, billede 4 Brødcroutoner på pande, billede 1 Brødcroutoner på pande, billede 2 Brødcroutoner på pande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 skivertoastbrød
2 spsk.olivenolie
1 fedhvidløg
 
Opskrift:
Skær skorpen af toastbrødet og skær dem i 1½ cm tern.

Varm en pande op og rist brødet gyldent, mens man efterhånden tilsætter 1-2 spsk. olivenolie. Tilsæt til sidst 1 fed presset hvidløg.

Lad croutonerne køle af på et par lag køkkenrulle.





karakterer:
Opskriften er vist 54235 gange,
og udskrevet 641 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-09-26 11:59:22
hvor varmt skal det være, hvor lange tager det?

  -   2010-10-09 19:01:46
Kan man prøve med smør? Vi prøver at teste det (-:

  -   2005-01-01 01:01:01
Uh.. de er gode. Men jeg kom til at støde en gang frisk rosmarin med hvidløget og salt i morteren og blande i. Uhmmmmmmmm

  -   2005-01-01 01:01:01
De er fantastiske!!!