Velouté au raisin
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : |
|
|
Hak skalotteløgene og svits dem i 20g smør i 5 minutter under låg. Mix de svitsede løg med valnødderne, tilsæt druesaft, madeira, ingefær, salt og peber. Reducér saucen under svag varme i 20 minutter og tilsæt resten af smørret i stykker under piskning.
Passer til stegt eller grillet lyst kød (kylling, kalkun, kalv, svinekød)
|
|
Opskriften er vist 8889 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne