Gulderodsboller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gulerødderne skrælles og rives groft.
Alt blandes og æltes godt. Hæver lunt og tildækket i ca. 1 time. Formes til 12 boller og efterhæver 20 minutter. Bollerne pensles og bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 120009 gange,
og udskrevet 3592 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (71 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2021-01-29 15:11:11 Super gode. Også selvom de har været i fryseren. Så bag gerne dobbelt portion. anonym - 2019-03-09 15:22:40 Kan de fryses? Flemming - 2017-09-06 12:08:30 Super gode boller nemme at lave har prøvet at komme noget spinat i ☺ Ukendt. - 2013-12-08 11:06:15 Glæder mig til at smage dem. Laura - 2013-09-09 13:15:16 Super gode boller!! Tilsatte dog lidt mere vand, fordi dejen blev for tør:( anonym - 2013-02-27 13:35:17 Hvordan kan 2,5dl væske være nok til 500g mel ? anonym - 2012-02-22 12:51:02 Prøv at erstatte 100 g af melen med ruggryn fra kornkammeret, det gør bollen mere fiberrig og man bruger mindre mel.. Det smager også godt med sesam istedet for solsikkekerner. Ellers en super lækker bolle:) fjotte - 2011-09-22 18:02:26 jeg syntes de var en smule tamme i smagen, så tilsatte en anelse mere salt anden gang. så er de også bare gode. sofie - 2010-01-11 11:03:41 Rigtig gode boller. lavede en dobbelt portion og brugte 300 g. fuldkorns speltmel og 550 g. hvedemel, så er de lidt grovere men stadig skide gode. kan varmt anbefales som grove også. Anna - 2010-01-10 09:27:18 De er bare super gode og dejlig nemme at lave.. Tina - 2009-09-14 16:29:33 Rigtig lækre boller. Men jeg vil lige give dem lidt sukker næste gang. Nuran - 2009-08-25 09:16:13 Wow,de smager og ligger godt i maven. Kan stærk anbefale det. Skovdal - 2009-06-14 00:53:26 De er bare så lækre. Kan varmt anbefales :o) Tina - 2008-05-28 17:13:02 Det er de nemmeste og mest lækre boller jeg nogen sinde har fået.. Kan stærkt anbefales.. Bethina - 2007-02-26 19:18:10 Synes det er alt for meget mel-bruger ca 400 g. LÆKRE BOLLER ellers. Helle - 2007-01-04 15:38:45 Glæder mig til at smage dem Bethina - 2005-01-01 01:01:01 rigtig goe og nemme at lave Mille - 2005-01-01 01:01:01 de er super lækre til både madpakken og morgenmad Susanne - 2005-01-01 01:01:01 De er super gode haugård - 2005-01-01 01:01:01 de er kanon gode mums Michelle - 2005-01-01 01:01:01 Mums Trine - 2005-01-01 01:01:01 De smager rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne