Jordbær-tiramizu
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Skyl jordbærrene, nip stilken af og gem 1/5 del til pynt. Skær jordbærrene i skiver og lad dem trække 15 min. i appelsinsaft og cointreau. Pisk æggeblommer, sukker, vanillesukker, mascarpone samt piskefløde til en tyk og luftig creme. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i ostecremen. Læg først lady fingers i et stort fad og dernæst de marinerede jordbær. Kom ostecremen hen over og sæt fadet tildækket i køleskabet, gerne til næste dag.
Drys med reven chokolade og pynt med resten af jordbærrene. |
|
Opskriften er vist 20760 gange,
og udskrevet 729 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Rita - 2005-01-01 01:01:01 Meget lækker dessert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne