Jordbær-tiramizu

Jordbær-tiramizu, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.jordbær
1 dl.appelsinsaft
2 spsk.cointreau
12 Savoiardi (Ladyfingers)
2 æggeblommer
2 spsk.sukker
1 tsk.vanillesukker
250 g.Mascarpone
1 dl.piskefløde
2 æggehvider
 reven chokolade
 
Opskrift:
Skyl jordbærrene, nip stilken af og gem 1/5 del til pynt. Skær jordbærrene i skiver og lad dem trække 15 min. i appelsinsaft og cointreau. Pisk æggeblommer, sukker, vanillesukker, mascarpone samt piskefløde til en tyk og luftig creme. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i ostecremen. Læg først lady fingers i et stort fad og dernæst de marinerede jordbær. Kom ostecremen hen over og sæt fadet tildækket i køleskabet, gerne til næste dag.

Drys med reven chokolade og pynt med resten af jordbærrene.





karakterer:
Opskriften er vist 20760 gange,
og udskrevet 729 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Meget lækker dessert