Brødstænger (Grissini)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Forvarm ovnen til 200 grader.
Bland tørgær med 1¼ dl lunkent vand. I en anden skål blandes mel og salt. Tilsæt gærblandingen og resten af vandet. Tilsæt olivenolien. Dejen æltes i hånden eller med en maskine med dejkrog. Læg dejen i en smurt skål, dæk den med husholdningsfilm og lad den hæve i en time, til dejen har dobbelt størrelse. Ælt den lidt og rul den ud i stænger. Læg stængerne på en bageplade dækket med bagepapir. De pensles med olivenolie og drysses med havsalt. De skal efterhæve i 6-8 minutter. Bag brødstængerne ved 200 grader i 10-15 minutter. De kan holde sig i nogle dage i en lufttæt dåse eller spises straks. |
|
Opskriften er vist 35589 gange,
og udskrevet 1091 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Eva - 2012-02-06 09:14:14 Kan man evt putte lidt hvidløg og persille i dejen? Christina - 2009-12-04 10:17:40 De bliver lige gode hver gang. Prøv evt. at skifte 100 g hvedemel ud med 100 g grahamsmel, så de bliver lidt grovere. super perfekt - 2005-01-01 01:01:01 uhmm med lidt tun der blandet med mayonaise,peber og citron og nogle tomater ved siden af !! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne