Honningbrød
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Indsendt : Red : |
|
|
Smelt honning, farin og smør i en gryde og rør blandingen godt sammen.
Sluk for blusset og tilsæt æg, appelsinskal og mandler.
Sigt natron og alle krydderier sammen med mel og rør det i honningblandingen skiftevis med kærnemælk. Fyld dejen i en smurt, meldrysset form og bag ved 170 grader i ca. 1 time på næstnederste rille. Dæmp evt. varmen til 150 grader efter den halve bagetid, hvis overfladen bliver for mørk. Vend forsigtigt honningbrødet ud til afkøling på en bagerist. En rigtig lækkerbisken til en kop kaffe eller te, skåret i tynde skiver og smurt med koldt smør. |
|
Opskriften er vist 12684 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne