Baltilammegryde

Baltilammegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 squash i ca 1 cm tykke skiver
 olie til stegning
500 g.hakket lammekød
1 bk.Cherrytomater
4 cm.ingefær, revet
3 fedhvidløg, knust
3 dl.lamme- eller oksebouillon
 
 Krydderi:
0.5 tsk.kanel
0.5 tsk.kardemomme
0.5 tsk.st. nellike
2-3 laurbærblade, smuldrede
½-1 tsk.spidskommen
½-1 tsk.chili
 
Opskrift:
Bland krydderierne til krydderblandingen.

Steg squashskiverne lysebrune i olie. Tilsæt hvidløg, ingefær og krydderiblanding. Svitses 1-2 minutter. Tilsæt bouillon og koger 20-30 minutter. Tilsæt squash og tomater og varm igennem.

Serveres med Ris og/eller brød.





karakterer:
Opskriften er vist 16315 gange,
og udskrevet 345 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-23 13:42:09
Ja mærkelig opskrift

  -   2010-12-01 18:06:09
hvornår kommer kødet i?

  -   2009-04-17 16:07:17
Læs opsktift og find ud af at det er noget sludder

  -   2009-02-15 13:07:01
Hvornår kommer kødet i ?

  -   2007-07-02 19:01:03
Vejledningen kunne være bedre... køddet er ikke nævnt f.eks.