Portvinssky, hvid
Hovedingrediens : Mel - Portvin Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblasen i blød i koldt vand ca.5 min.
Bring portvin, vand og bouillonterning i kog. Træk husblasen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i portvinsblandingen. Hæld skyen i en lille skål og stil den tildækket i køleskabet i mindst 2 timer, til den er stivnet. |
|
Opskriften er vist 10242 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne