Vandbakkelser med chokoladeglasur
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Bag smør og mel sammen i en kasserolle. Rør vandet i og lad det bage sammen under omrøring i 1-2 minutter til en tyk klump.
Tag gryden af.
Pisk æggene i et ad gangen.
Dejen skal være så stiv i konsistens, at den kan holde, hvis den trækkes op i en spids.
Lav 8 vandbakkelser på en bageplade belagt med bagepapir med god afstand imellem. Sprøjt dem ud eller sæt på ved hjælp af 2 gafler. Træk dejen op i pyramideform. Bag på næstnederste rille ved 200 grader i godt 20 minutter. Køl af på en rist Rør de nævnte dele til cremen sammen i en sammen i en kasserolle, vanillestangen skal være flækket. Bring cremen i kog under omrøring og lad koge i 2 minutter. Køl af. Pisk fløden til skum og vend den i den kolde creme. Rør kakao, flormelis og vand til glasur og fordel glasuren over vandbakkelserne. |
|
Opskriften er vist 35864 gange,
og udskrevet 1067 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Keld - 2012-08-27 13:35:47 Mængder af ingredienser svare ikke til beskrivelsen af opskriften. da jeg havde fulgt punkt et til punkt og prikke var dejen ikke som der står skrevet. jeg tilføjede mere mel, men frygter for kvaliteten af vandbakkelserne. Konsistensen af vandbakkelserne da jeg puttede dem i ovnen var at de var helt flade og stadig nærmest flydende. Enten er der fejl i opskriften eller også er den ikke beskrevet godt nok. :( |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne