Bayonneskinke med sennepssovs
Hovedingrediens : Svinekød - Bayonneskinke Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring vandet i kog, læg skinken i og lad den simre 1 time, lige under kogepunktet, sluk for varmen og lad den trække en times tid i vandet før den serveres.
Skræl gylerødderne og skær dem i stave på ca 5 cm længde, fjern de yderste blade på rosenkålen og halver dem evt. Forårsløgene renses og skæres på skrå i ca. 5 cm. stykker. Start med at koge gulerødderne da de skal koge længst, ca. 20 minutter. rosenkålen skal have ca. 8 minutter, og fåresløgene kun ca 1 minut. Sovs: Smelt smørret og rør melet heri. Tilsæt suppe fra skinken lidt efter lidt og spæd op med fløde Smag til med sennep og salt. Lad koge 2 minutter. Server skinken, der er varmet i suppen uden at koge, skåret i pæne skiver. Giv grøntsager, kartofler og sovs til. |
|
Opskriften er vist 151731 gange,
og udskrevet 11158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik V Blunck - 2019-02-22 10:29:46 Glimrende opskrift. Tak for indsatsen. I er guld værd. :-) carsten - 2018-06-17 15:02:39 gylerødderne er overflødige mille - 2008-03-11 16:45:05 puha! det skal altså være grov eller dijon!!! prøvede med gråsten -Ikke en succes!!!:o( søren - 2005-01-01 01:01:01 perfekt til en fint middag lotte - 2005-01-01 01:01:01 det smager godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne