Spidskålstimbaler med torsk
Hovedingrediens : Kål - Spidskål Indsendt : |
|
|
Tag 4 af de yderste blade af hver kål.
Skyl og blancher dem i letsaltet vand i 5 minutter.
Køl af i iskoldt vand.
Dup tørre med køkkenrulle.
Fjern den tykke stok i hvert blad.
Smør 4 ovnfaste portionsskåle med smør. Læg 2 blade i hver skål. Blancher gulerødderne i letsaltet vand i 2 minutter og fordel halvdelen i skålene. Skær torsken i terninger, kom citronsaft på og fordel dem over gulerødderne. Slut med de resterende gulerødder. Pisk æg og mælk sammen, kom lidt salt i. Hæld det i skålene og stil dem i ovnen ved 170 grader i 30 minutter. Skær resten af kålen i store terninger. Kog dem i letsaltet vand under låg i 8 minutter. Skær agurken på langs til 4. fjern kerner, skær den i små terninger og bland den med creme fraichen sammen med hvidløg. Smag til med salt og peber. Server timbalerne med kål, dressing og rugbrød |
|
Opskriften er vist 15181 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne