Mexicanske ris I
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 110669 gange,
og udskrevet 2360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Aarhus - 2013-07-24 19:53:00 Vandet til risene kommer fra den halve liter hønsebouillon du laver. Gustav - 2012-10-01 17:58:43 Skal der ikke til sættes lidt vand???? Peter K. - 2010-11-20 17:27:42 Verdens bedste ris! AS1978 - 2010-04-17 12:13:37 Grill en halv peberfrugt i ovnen så den bliver sort sammen med chili. Begge halveres og lægges med skinsiden opad. Når de bliver sorte (chili først) tages de ud. Læg evt. et vådt viskestykke over så er skinnet lige til at pille af. Tilføj disse i blenderen. Følg opskriften og hak den sidste halve peberfrugt fint som tilføjes når risene er kogt. Janni - 2005-01-01 01:01:01 Godt som lidt ekstra tilbehør, fx til tortillas. Retten er ikke stærk, der kan nemt tilsættes 2 chilier, når bare frøene er fjernet. noha - 2005-01-01 01:01:01 den er godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne