Fyldt svinebov med bagte hvidløg
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebov Indsendt : Red : |
|
|
Stil hvedekernerne i blød i 2 dl vand i ca. 24 timer i køleskab.
Halvér cherrytomaterne og stil dem i ovnen ved 90 grader i 2 timer. Pil de 50 fed hvidløg og vend dem i lidt olie. Bag dem i et fad i ovnen ved 180 grader ca. 30 minutter. Del peberfrugterne på langs og fjern kernerne, vend stykkerne i olie og sæt dem under grill til skindet bobler op og er sort. Afkøl og fjern skindet. Hak den bredbladede persille groft, fjern frø fra chilierne og skær dem i små stykker. Skær en lomme i svineboven. Krydr med salt og peber. Fyld boven med 20 bagte hvidløg, persille og chili. Luk boven sammen og snør med bomuldsgarn. Dup kødet med køkkenrulle og brun det på en pande i olie. Krydr med salt og peber. Steg kødet færdigt i ovnen ved 200 grader i 1½-2 timer med 1 dl vand. Tag kødet ud af ovnen. Pak det i stanniol og lad det hvile ca. 20 minutter. Skær peberfrugterne i strimler. Skær persillerødderne i tern og steg dem møre og sprøde på en pande i lidt olie. Skyl spinaten og kom den i kogende vand et par minutter. Tryk den tør. Vend peberfrugter, hvidløg og spinat på panden med persillerødder. Smag til med salt, peber og lidt balsamico. Hæld overskydende vand fra hvedekernerne. Bland dem med hakket persille og fintskåret forårsløg. Skær tomater uden kerner i tern. Tilsæt tomat og olivenolie. Smag til med saft og revet skal af lime, salt og peber. Serveres i en skål eller anrettes portionsvis i en kop eller en metalring. Balsamico og olie blandes og ganske lidt hældes på tallerkenen ved servering. Tips: I stedet for bov kan der bruges nakkefilet. Samme stegetid. I stedet for persillerødder kan der bruges svampe eller blegselleri. Cherrytomaterne og hvidløgene kan laves dagen i forvejen. Tomaterne kan serveres varme eller kolde efter ønske. |
|
Opskriften er vist 14069 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne