Porrecremesuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Rens porre og skær dem fint. Pil løget og skær det i kvarte.
Hønsebouillon bringes i kog. Kartofler, løg og porrer tilsættes og koger under låg i ca. 30 minutter. Lad suppen køle lidt af, hvorefter den pureers i en blender. Lad pureen køle helt af (i køleskab ) hvorefter fløden blandes i og smages til med salt og peber. Skær bacon i strimler, der ristes sprøde på en pande, og lægges til afkøling på fedtsugende papir. Server den kolde suppe i portionsskåle, garneret med baconstrimler og fintklippet purløg. Tips: Den kolde porresuppe er praktisk gæstemad - da den kan laves færdig i forvejen. Suppen kan ligeledes serveres varm. Suppen er enkel at lave, billig og velsmagende. Kan anbefales. |
|
Opskriften er vist 47932 gange,
og udskrevet 1237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Jesper - 2008-04-05 11:32:50 God velsmagende suppe.. Smagte den til med lidt muskatnød, hvilket jeg synes gjorde den endnu bedre.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne