Porrecreme suppe, kold
Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre Indsendt : Red : |
|
|
Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Rens porre og skær dem fint. Pil løget og skær det i kvarte.
Hønsebouillon bringes i kog. Kartofler, løg og porrer tilsættes og koger under låg i ca. 30 minutter. Lad suppen køle lidt af, hvorefter den pureers i en blender. Lad pureen køle helt af (i køleskab ) hvorefter fløden blandes i og smages til med salt og peber. Skær bacon i strimler, der ristes sprøde på en pande, og lægges til afkøling på fedtsugende papir. Server den kolde suppe i portionsskåle, garneret med baconstrimler og fintklippet purløg. Tips: Den kolde porresuppe er praktisk gæstemad - da den kan laves færdig i forvejen. Suppen kan ligeledes serveres varm. Suppen er enkel at lave, billig og velsmagende. Kan anbefales. |
|
Opskriften er vist 11613 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Stella - 2011-08-30 10:49:45 Pragtfuld kold porresuppe, lavede den dagen i forvejen til gæster som "skrupaf-mad". Stella - 2011-07-15 08:37:13 Det er en super god ret, meget velsmagende og nem at tilberede. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne