Tyrkisk bulgursalat

Tyrkisk bulgursalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :
Tyrkisk bulgursalat, billede 4 Tyrkisk bulgursalat, billede 1 Tyrkisk bulgursalat, billede 2 Tyrkisk bulgursalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.bulgur (den grove slags)
200 g.Tyrkisk fetaost
250 g.haricots verts
250 g.Cherrytomater
250 g.Oliven (helst de brune græske med sten)
 
 Dressing:
 Olivenolie
 Balsamicoeddike
 Hvidløg
 Dijonsennep
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Bulguren sættes i blød med RIGELIGT vand i ca. 3-4 timer, hvorefter den får en lækker konsistens (Bulguren skal ikke koges!). Bønnerne koges ca. 3-4 minutter. Cherrytomater skæres i halve. Fetaost skæres i firkanter.

Alle ingredienser (inkl. oliven) blandes sammen og overhældes med dressing blandet i olie/eddike forhold 6:1 1/2. Hvidløg og sennep tilsættes efter smag og behag.





karakterer:
Opskriften er vist 144723 gange,
og udskrevet 2167 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (75 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-11-16 15:12:24
Denne opskrift er helt sikkert den bedste bulgur opskrift!

  -   2012-04-23 22:58:23
aarh man spiser det egentlig uden dressing og alt dette der tilbehør. For selve salatan er jo tilbehør, den skal jo spises ved siden af et eller andet .

  -   2011-12-15 18:16:49
Ikke noget super specielt, men lækkert nok :-)

  -   2011-02-15 22:21:13
Det er ikk' sådan man laver en Bulgursalat... Jeg kan lave den meget bedre end den står sådan der. Det smager ikk' godt med dressing og hvidløg addddd........ :)