Tyrkisk bulgursalat
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Bulgur Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bulguren sættes i blød med RIGELIGT vand i ca. 3-4 timer, hvorefter den får en lækker konsistens (Bulguren skal ikke koges!). Bønnerne koges ca. 3-4 minutter. Cherrytomater skæres i halve. Fetaost skæres i firkanter.
Alle ingredienser (inkl. oliven) blandes sammen og overhældes med dressing blandet i olie/eddike forhold 6:1 1/2. Hvidløg og sennep tilsættes efter smag og behag. |
|
Opskriften er vist 144714 gange,
og udskrevet 2167 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (75 stemmer) |
|
Kommentarer Så god! - 2013-11-16 15:12:24 Denne opskrift er helt sikkert den bedste bulgur opskrift! The Second Turk - 2012-04-23 22:58:23 aarh man spiser det egentlig uden dressing og alt dette der tilbehør. For selve salatan er jo tilbehør, den skal jo spises ved siden af et eller andet . Julie - 2011-12-15 18:16:49 Ikke noget super specielt, men lækkert nok :-) Ukendt Tyrker - 2011-02-15 22:21:13 Det er ikk' sådan man laver en Bulgursalat... Jeg kan lave den meget bedre end den står sådan der. Det smager ikk' godt med dressing og hvidløg addddd........ :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne