Artiskoksuppe 02
Hovedingrediens : Grøntsager - Artiskokker Indsendt : Red : |
|
|
Artiskokbundene blancheres og dampes møre i smør, bouillonen tilsættes samt franskbrødet, som er skåret i terninger og stegt lysebrune i afklaret smør. Suppen koges langsomt i ca. 1/2 time, passeres og monteres med 200 g koldt smør.
Garniture: Japanperler kogt i bouillon. |
|
Opskriften er vist 29137 gange,
og udskrevet 296 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne