Remouladesauce
Hovedingrediens : Diverse produkter - Mayonnaise Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Mayonnaise, kvark og creme fraiche røres sammen. Sardel, løg, kapers, cornichoner, det hårdkogte æg og persillen hakkes fint. Det hele røres sammen og smages til med krydderier og citronsaft.
Remouladesaucen er helt perfekt til stegte fiskefileter.
|
|
Opskriften er vist 24606 gange,
og udskrevet 438 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne