Remouladesauce

Remouladesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Diverse Kolde Saucer

Hovedingrediens : Diverse produkter - Mayonnaise

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 dl.mayonnaise
1 dl.kvark
0.5 dl.creme fraiche
1 sardel
1 løg
1 tsk.kapers
2 cornichoner
1 hårdkogt æg
2 spsk.persille
0.5 tsk.kørvel
0.5 tsk.estragon
 salt
 peber
 citronsaft
 
Opskrift:
Mayonnaise, kvark og creme fraiche røres sammen. Sardel, løg, kapers, cornichoner, det hårdkogte æg og persillen hakkes fint. Det hele røres sammen og smages til med krydderier og citronsaft. Remouladesaucen er helt perfekt til stegte fiskefileter.





karakterer:
Opskriften er vist 24606 gange,
og udskrevet 438 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu