Laks i filodej med nye grønsager i parmesansky

Laks i filodej med nye grønsager i parmesansky, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Laks i filodej med nye grønsager i parmesansky, billede 4 Laks i filodej med nye grønsager i parmesansky, billede 1 Laks i filodej med nye grønsager i parmesansky, billede 2 Laks i filodej med nye grønsager i parmesansky, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.laksefilet uden skind
4 spsk.hakkede krydderurter, fx persille og citrontimian
4 storespidskålsblade
4 pladerfilodej
 
1 lillespidskål i store tern
200 g.blomkål i store buketter
200 g.gulerødder i stave
1 bdt.forårsløg
150 g.bælgede ærter
3 dl.hønsebouillon
50 g.frisk revet parmesanost
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.

Skær først laksen i små tern og hak den så let med en stor kniv. Bland laksen med krydderurter og lidt salt og peber.

Blancher kålbladene i letsaltet vand 1 min. og dup dem tørre i et viskestykke. Gem blancheringsvandet. Skær det groveste af stilken væk.

Fordel laksen på spidskålsbladene og rul dem sammen til små kåldolmere. Pak et stykke filodej løst om hver kåldolmer lige inden de sættes i ovnen.
Bag dem 12 min.

Skær hver pakke diagonalt over og anret dem på nye grønsager i parmesansky og server nye kartofler til.

Grønsager i parmesansky:
Blancher spidskål, blomkål og gulerødder i samme vand som spidskålsbladene, 1-2 min.

Læg grønsagerne på en dampindsats sammen med forårsløg og ærter. Damp grønsagerne i en gryde over hønsebouillonen til grønsagerne er møre. Vend grønsagerne i bouillonen sammen med parmesanosten og anret straks på 4 tallerkner.





karakterer:
Opskriften er vist 27901 gange,
og udskrevet 685 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu