Laks i filodej med nye grønsager i parmesansky
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn.
Skær først laksen i små tern og hak den så let med en stor kniv. Bland laksen med krydderurter og lidt salt og peber. Blancher kålbladene i letsaltet vand 1 min. og dup dem tørre i et viskestykke. Gem blancheringsvandet. Skær det groveste af stilken væk. Fordel laksen på spidskålsbladene og rul dem sammen til små kåldolmere. Pak et stykke filodej løst om hver kåldolmer lige inden de sættes i ovnen. Bag dem 12 min. Skær hver pakke diagonalt over og anret dem på nye grønsager i parmesansky og server nye kartofler til. Grønsager i parmesansky: Blancher spidskål, blomkål og gulerødder i samme vand som spidskålsbladene, 1-2 min. Læg grønsagerne på en dampindsats sammen med forårsløg og ærter. Damp grønsagerne i en gryde over hønsebouillonen til grønsagerne er møre. Vend grønsagerne i bouillonen sammen med parmesanosten og anret straks på 4 tallerkner. |
|
Opskriften er vist 27901 gange,
og udskrevet 685 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne