Flødegullash med kartoffelmos
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvespidsbryst Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kalvekødet skæres i store tern. I en tør, tykbundet gryde brunes det godt under omrøring og tages op.
Smørret brunes i gryden. De skivede løg brunes i smørret nogle minutter. Kød og tomatpuré kommes ved, og det dækkes kvart op med vand. Skru ned til mellemvarme, læg låg på og lad det simre i ca. 2 timer til det er mørt, hæld ekstra væde ved hvis det er ved at koge tørt. Så tages låget af kødgryden, og fløde og timian kommes ved sammen med den revne kartoffel. Lad det simre i 25 minutter. ved svag varme. De sidste 5 min. kommes de skivede champignoner ved. Serveres med kartoffelmos og evt. tyttebær |
|
Opskriften er vist 155820 gange,
og udskrevet 3662 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (40 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-10-04 20:27:09 Denne ret er fantastisk! Nem at lave slår aldrig fejl, jeg har lavet den mindst 10 gange det sidste år. Den smager vidunderligt hver gang!!! Isabella - 2011-06-26 19:48:49 Jeg ved ikke helt hvordan gullash skal smage, men det her smagte helt fantastisk. Dog brugte jeg kun madlavningsfløde frem for piskefløde. Joanna - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig smag, omend noget fed. :-) Nette - 2005-01-01 01:01:01 Byt de revne kartofler ud med revne gulerødder, der bliver super godt. legarth - 2005-01-01 01:01:01 brug andet kød, spidsbryst er for fed - ellerrs fantastisk smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne