Krydrede ris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Thailand Kilde : Shop Asia Indsendt : |
|
|
Smelt smørret / olien i en stor gryde.
Tilsæt løg, chili og spidskommenfrø og steg ved moderat varme i 3-4 minutter. Hak chilierne fint.
Rør fiskesauce, ris og vand i og kog op.
Skru helt ned for blusset, læg låg på og kog risen i 10 minutter.
Tag gryden af blusset og lad stå i 5 minutter.
Løft risen op med en gaffel og server retten
|
|
Opskriften er vist 25832 gange,
og udskrevet 438 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne