Omelet med svinekød
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Thailand Kilde : Shop Asia Indsendt : Red : |
|
|
Varm 1 spsk olie op i en stor pande, tilsæt svinekød og hvidløg og steg, til kødet bliver brunt.
Tilsæt lys sojasauce og vand, kog op. Skru ned for blusset og lad simre, til væsken er fordampet. Tag kødet op og stil det til side. Vask og tør panden og sæt den tilbage på blusset. Tilsæt den sidste skefuld olie og lad den løbe hen over panden. Hæld de sammenpiskede æg på panden. Kom svinekødet, forårsløg, mini majs, sukker ærter og koriander over æggemassen og læg låg på. Steg omeletten ved moderat varme, til æggene begynder at stivne. Fold halvdelen af omeletten over den anden halvdel og steg videre, til æggemassen i midten er stivnet, pynt omeletten med frisk koriander Som tilbehør kan anbefales En meget lækker Sød Chili sauce "(Shop Asia)" |
|
Opskriften er vist 20889 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne