Rissuppe (Kao dom)
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Thailand Kilde : Shop Asia Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien op i en stor gryde, tilsæt hvidløg og svinekød, og steg kødet gyldenbrunt.
Rør vand og kylling bouillon, forårsløg, fiskesauce og ris i og kog op. Skru ned for blusset og lad suppen simre i 15-20 minutter, til konsistensen er let grødagtig. 3. Server suppen øjeblikkeligt drysset med hakket koriander. Tips: Suppen spises ofte til morgenmad i Thailand. |
|
Opskriften er vist 28867 gange,
og udskrevet 432 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2018-03-05 20:33:37 Gør som thaierne. Du har ristet hvidløgene på forhånd, og de tilsættes til sidst sammen med forårsløg lige inde koriander. Peter - 2012-12-13 13:37:23 Lidt fint snittet chili, gullerødder og ingefær gør underværker :) Men ellers rigtig god. melanie - 2010-12-18 12:45:21 Det er nok den bedste morgenmad man kan spise :) . Karin - 2008-10-28 13:31:06 Gjør suppen tynnere, ha i litt sitrongress og ingefær, så er den helt nydelig! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne