Brændende rissuppe

Brændende rissuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olie
2 løg
3 fedhvidløg
1 dl.løse ris
3 peberfrugter
4-5 tomater eller en dåse flåede tomater
 salt
 peber
1 laurbærblad
1 l.suppe eller kogende vand tilsat 2 bouillonterninger
0.5 tsk.stærk chilisauce eller cayennepeber
3-4 skiverfranskbrød i terninger
 
Opskrift:
Varm olien i en gryde. Tilsæt hakket løg og knust hvidløg. Bland risene i og rør godt i nogle minutter.

Skær peberfrugterne i smalle strimler. Hæld dem i og rør godt i ca. 5 minutter.

Tilsæt hakkede og flåede tomater. Drys med salt og peber og læg laurbærbladet i. Hæld suppen ved. Dæk med et låg og lad suppen småkoge i ca. 35 min.

Smag til med chilisauce eller cayennepeber.

Læg ristede brødterninger i suppeskålene og hæld suppen over.

Denne suppe skal være stærk, men man kan bruge mindre hvidløg, chilisovs og cayennepeber, hvis man vil.





karakterer:
Opskriften er vist 23466 gange,
og udskrevet 475 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu