Honningglaseret revelsben med æble og squash
Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben Indsendt : Red : |
|
|
Hak citronmelissen med en kniv og bland alle ingredienserne til glasering.
Læg revelsben på en rist i en lille bradepande med fedtlaget opad og drys med salt og peber. Fordel glaseringen på overfladen af kødet. Hæld 4 dl vand ved og stil fadet i ovnen på nederste ribbe. Tænd ovnen på 180 grader og lad kødet stege i ca. 1 3/4 time. Skru ned for temperaturen, hvis glaseringen bliver for mørk. Lad kødet hvile ca. 20 minutter. Skær det i skiver mellem benene. Flæk squashene to gange på langs og skær dem i skiver, så der dannes trekanter. Fjern kernehuset på æblerne og skær dem i tynde både. Varm fedtstoffet op på en pande og rist squash og nøddeflader let i ca. 5 minutter. Tilsæt æblerne og lad dem riste med i et par minutter. Hak citronmelissen med en kniv og bland den i tilbehøret. Smag til med salt og peber. Servér rugbrød og sennep til. |
|
Opskriften er vist 14495 gange,
og udskrevet 331 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne