Pastatærte
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt : Red : |
|
|
Porrerne snittes fint og peberfrugten skæres i tern.
Begge dele sauteres på en fedtfri pande med ca. 1 dl. vand under processen samt lidt salt.
Lad det småsimre i 4-5 minutter
Pasta, skinke/hamburgryg og grøntsager blandes og fordeles i et tærtefad
Æggene piskes let, kvark og mælk piskes med, til sidst krydres der med salt og muskatnød.
Æggeblandingen hældes over pastablandingen og til drysses der med revet ost.
Bages i en 200 gr. varm ovn i ca. 30 min. |
|
Opskriften er vist 22566 gange,
og udskrevet 792 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-07-29 23:37:49 Det er vist den opskrift fra et ugeblad, jeg leder efter! Trine Andreassen - 2008-06-11 10:58:09 Hvor mange personer er den til? Marie - 2008-03-11 17:39:55 Prøv med din almindelige tærteopskrift men skift dejen ud med kogt fuldkornspasta, evt. rester fra i går. Det er supernemt, let og lækkert:-) Annette - 2007-02-20 12:33:03 louise - kan du forklare mig hvad en rigtig og en forkert pastatærte er? louise - 2005-01-01 01:01:01 det ikke en rigtig pasta tærte |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne