Hasselnøddesauce
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : Red : |
|
|
hasselnødderne blendes med hvidløg. Op i en lille skål, hvor man tilsætter saften af en citron, to spsk olivenolie, to spsk græsk eller tyrkisk yoghurt, et lille bundt hakket persille, salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 14160 gange,
og udskrevet 178 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Chi - 2008-01-31 17:08:09 det lyder spændende.. kunne man få nogle gode forslag til vad man spiser saucen til? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne