Mocca Zabaglione
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
kom æggeblommer – sukker – kardemomme i en skål og pisk i en skål 1-2 min med el-pisker, til det er lyst og cremet.
Pisk kaffe og likør i lidt ad gangen og sæt skålen over vandbad, der simrer. Pisk fortsat i 10 min til cremen er tyk og luftig. Kom cremen i et forvarmet glas og drys med chokolade. pynt evt. med revet chokolade |
|
Opskriften er vist 11790 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne