Amerikanske revelsben

Amerikanske revelsben, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :
Amerikanske revelsben, billede 4 Amerikanske revelsben, billede 1 Amerikanske revelsben, billede 2 Amerikanske revelsben, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.revelsben
 
 krydderiblanding af:
70 g.tomatpure koncentreret
2 spsk.honning
2 spsk.vand
2 hakket skalotteløg
2 fedpresset hvidløg
4 tsk.salt
2 knsp.cayennepeber
 
Opskrift:
Læg kødet i en lille bradepande eller i et ovnfast fad. Rør krydderiblandingen sammen og smør den på kødets fedtside. Lad det trække køligt mindst et par timer.

Sæt kødet i kold ovn og steg det ca. 1 1/4 time ved 180 grader C. alm. ovn på nederste rille, til det er mørt. Læg evt. folie over den sidste del af stegetiden, så overfladen ikke bliver for mørk.

Lad kødet trække Ca. 20 min. efter stegningen, inden det skæres i skiver efter benene.





karakterer:
Opskriften er vist 118595 gange,
og udskrevet 2334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-06-27 15:45:03
opskrift og billederne passer ikke sammen, men følg billederne og opskrift,(skær kødet ud til revelsben først)og følg så.

  -   2011-05-05 00:24:32
Det bedste resultat kommer hvis man forkoger revelsbenene i ca. 3/4 kvarter, og lad hvile i "suppen", gerne til den er kold (kogt om formiddagen, og steges i ovnen til aftensmad) og derefter tages op og forskellige krydderiblandinger tilsættes på toppen samt lige at dyppe toppen i rasp, og så ind i ovnen i ca. en halv time/3/4 kvarter på 200-225 minutter., så er det hele smagsfuldt og meget mør.