Varm chokolade Zabaglione
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : |
|
|
Æggeblommer og sukker piskes sammen i en varmefast skål, indtil sukkeret er opløst. Kakao og Marsala tilsættes og skålen sættes over et varmt vandbad. Med en elektrisk håndpisker piskes blandingen indtil den er tyk og skummende. Blandingen hældes hurtigt i høje glas, pyntes eventuelt med flormelis og serveres.
|
|
Opskriften er vist 12320 gange,
og udskrevet 159 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne