Brasiliansk kaffebanankage
Hovedingrediens : Frugt - Banan Oprindelsesland : Brasilen Fryseegnet : Er fryseegnet uden glasur Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200C.
Smør en springform, der kan rumme 2 1/2 liter, og drys den med rasp. Rør smør og sukker let og hvidt. Tilsæt æggene, et ad gangen. Bland mel, bagepulver, natron og krydderier sammen og rør det i dejen skiftevis med de mosede bananer og kaffen. Hæld dejen i formen og bag kagen på nederste rille i ca. 50 min. Lad den bagte kage stå lidt i formen, inden den vendes ud på bageristen. Glasuren røres sammen af flormelis og kaffe og bredes ud over den kolde kage. Drys til sidst med kokosmel. |
|
Opskriften er vist 22534 gange,
og udskrevet 955 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Josefine - 2012-06-06 19:42:34 Vi bagte kun vores kage i 35 min. og den er blevet helt perfekt! :D Vi puttede dog også en smule mindre af indgredienserne i... Vi hakkede også en smule mørk chokolade ned i kagen, det var rigtig godt, kan klart anbefales! :D Pernille - 2008-10-30 16:16:40 Hvis man gerne vil have kagen lidt mere fugtig så bag kagen ved 180 grader i 40-45 min i stedet for. Mums! anonym - 2008-06-01 13:49:17 Kan tilsættes 2 dl skummetmælk, og man kan bruge 100 g becel i stedet for de 150 g margerine, dette giver en lidt sundere kage. Janne - 2007-09-30 12:32:14 LÆKKER-lækker-lækker Mie - 2007-09-04 15:47:30 kan man undlade ingefær?? line - 2007-05-16 16:56:50 dette er en rigtig god kage, også god med nogle stykker chokolade Karen - 2005-01-01 01:01:01 En rigtig god kage. paspå med for meget kanel, så bliver det bare en kanelkage den seje - 2005-01-01 01:01:01 den er god hippi - 2005-01-01 01:01:01 den er så god og den lugter så godt hmmmm Tine - 2005-01-01 01:01:01 Kunne godt blive min yndlingskage mette - 2005-01-01 01:01:01 den er lidt for tør, evt. for lang begetid Helle - 2005-01-01 01:01:01 en rigtig dejlig kage,der er hurtig at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne