Fladfisk i ovn med grønsager

Fladfisk i ovn med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Diverse fladfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Fladfisk i ovn med grønsager, billede 4 Fladfisk i ovn med grønsager, billede 1 Fladfisk i ovn med grønsager, billede 2 Fladfisk i ovn med grønsager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1200 g.rødspætte hel flået
125 g.champignon
125 g.porre
2 dl.hvidvin tør
25 g.smør
1 rød peberfrugt
100 g.gulerod
100 g.selleri
 salt
 peber
2 spsk.rasp
 
Opskrift:
Rens fisken.

Befri peberfrugten for frøstol og kerner. Skær den i tynde strimler. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Skær porren i tynde ringe og høvl guleroden og selleri på den grove side af råkostjernet.

Læg grønsagerne i et smurt ovnfast fad. Læg fisken med den lyse side nedad ovenpå. Krydder med salt og peber og drys rasp over.

Hæld vin/vand i fadet, men ikke over fisken, og sæt det i en 200 grader C. alm. ovn i 40 minutter. Hvis væsken skulle dampe væk, hældes der mere ved.

Server fra fadet med f.eks. kartofler, ris eller flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 116757 gange,
og udskrevet 3028 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-08 09:18:18
Brug evt. en grønsags boulion til vandet, hvis vin ikke bliver brugt, så der er lidt mere smag til "sovsen"/vædet...