Fladfisk i ovn med grønsager
Hovedingrediens : FladFisk - Diverse fladfisk Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens fisken.
Befri peberfrugten for frøstol og kerner. Skær den i tynde strimler. Rens champignonerne og skær dem i skiver. Skær porren i tynde ringe og høvl guleroden og selleri på den grove side af råkostjernet. Læg grønsagerne i et smurt ovnfast fad. Læg fisken med den lyse side nedad ovenpå. Krydder med salt og peber og drys rasp over. Hæld vin/vand i fadet, men ikke over fisken, og sæt det i en 200 grader C. alm. ovn i 40 minutter. Hvis væsken skulle dampe væk, hældes der mere ved. Server fra fadet med f.eks. kartofler, ris eller flutes. |
|
Opskriften er vist 116979 gange,
og udskrevet 3029 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Betina A. - 2009-01-08 09:18:18 Brug evt. en grønsags boulion til vandet, hvis vin ikke bliver brugt, så der er lidt mere smag til "sovsen"/vædet... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne