Ribsglaserede revelsben
Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben Indsendt : Red : |
|
|
Bed slagteren ridse ned langs hvert ben, så er de nemmere at tage ud efter stegning.
Gnid kødet med salt, peber og sennepspulver, og læg det på risten over bradepanden.
Sæt bradepanden i en kold ovn. Tænd ovnen på 190 grader C og steg kødet ca. 1 3/4 time. Kødet er mørt når benene er lette at løsne. Træk benene ud. Læg kødet på et fad og lad det køle helt af. Skær kødet i skiver af 2 cm. tykkelse. Dup oversiden af skiverne med køkkenrulle. Smelt geleen i en gryde og tilsæt 1 spsk. citronsaft. Lad geleen køler af til den er tyktflydende. Smør geleen på oversiden af kødskiverne, og sæt dem i køleskabet til geleen er helt stiv. |
|
Opskriften er vist 12589 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne