Kalvefrikase
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst Indsendt : Red : |
|
|
Kalvekødet koges 1½-2 timer sammen med suppevisk, gulerødder og kartofler. Kødet skæres i passende stykker, grøntsagerne tages op af suppen. Ærterne koges, suppen fra kødet jævnes med en smørbolle. Grøntsagerne skæres i passende stykker, lægges i et fad, sammen med kødet, hvorefter saucen hældes over. Afsluttes med lidt hakket persille til pynt.
Serveres med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 32906 gange,
og udskrevet 1231 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer klaus astrup - 2005-01-01 01:01:01 en dejlig sommerret især for ældre mennesker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne