Kalvefrikase

Kalvefrikase, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.Kalve bov/bryst
1 suppevisk
2 gulerødder
2 kartofler
250 g.ærter
2 spsk.Mel
2 spsk.Smør
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Kalvekødet koges 1½-2 timer sammen med suppevisk, gulerødder og kartofler. Kødet skæres i passende stykker, grøntsagerne tages op af suppen. Ærterne koges, suppen fra kødet jævnes med en smørbolle. Grøntsagerne skæres i passende stykker, lægges i et fad, sammen med kødet, hvorefter saucen hældes over. Afsluttes med lidt hakket persille til pynt.

Serveres med kogte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 32906 gange,
og udskrevet 1231 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
en dejlig sommerret især for ældre mennesker