Abrikosglaserede oksekødboller
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Forvarm ovnen til 175 grader C alm. ovn.
Bland kød, æg, corn flakes, finthakket løg, sennep, salt og peber i en skål, lad det trække ca. 30 minutter. Form 24 små kugler og læg dem i en bradepande. Brun det let i ovnen i 15 minutter. Bland barbecuesovs og abrikosmarmelade og tildæk kødbollerne med sovs, ca. ½ spsk. pr kødbolle. Bag i endnu 10 minutter. Server med salat. |
|
Opskriften er vist 67981 gange,
og udskrevet 1626 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (39 stemmer) |
|
Kommentarer jackie - 2013-12-04 16:22:12 24 små kugler ? billedet viser 23 ? kom du til at spise 1 ;-) amo - 2012-03-11 12:29:22 smager rigtig lækkert med blandet salat til. Majbritt - 2011-06-10 13:20:05 Læg dem godt tæt, så sætter sovsen sig ikke fast, men bliver på kødet. anonym - 2010-09-13 14:41:56 he,he har altid haft svært ved at holde kødboller i kødbolle form når de skulle steges, så super godt tip at stege i ovn,det havde jeg ikke tænkt på... Per - 2009-09-26 14:42:07 På billedet har vi serveret en coleslaw til. gsg - 2007-10-30 11:30:28 Super ret - det er korrekt, at det perfekte tilbehør er salat. BoJeR - 2005-01-01 01:01:01 det lyder lækkert Nadja - 2005-01-01 01:01:01 hvis man ikke kan lide abrikos er dette en ret man skal undgå :) Per - 2005-01-01 01:01:01 Cornflakes kan indeholde gluten, men findes også som glutenfri jones - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god ret med god smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne