Tacofyld med tomatrelish, Mexicansk
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
|
|
Skær et låg af tomaterne. Pres dem fri for kerner og skær tomatkødet i små terninger.
Pil og hak løget. Bland tomater, løg og majskerner. Riv appelsinskallen og bland alle ingredienser til dressingen sammen. Smag til med salt og peber. Hæld den over grøntsagerne og bland det godt. Hak løg og hvidløg fint. Kom olien på en pande og varm den godt op. Svits løg og kød ved god varme under jævnlig omrøring. Tilsæt tomatpuré, krydderimix, evt. mangostrimler, salt og peber og lad det småstege i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber. Kom kødfyldet i tacoskallerne og pynt med strimler af peberfrugt, bønnespirer samt eventuelt lidt reven ost. Hæld væden fra tomatrelishen og servér den til. |
|
Opskriften er vist 11986 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer k-t - 2007-02-03 17:14:46 Det har ikke så meget med mexicansk taco at gøre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne