Sommergryde med hjemmelavet medisterpølse
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : |
|
|
Medisterpølse:
Kødet hakkes 1 gang sammen med løg og kartofler. Farsen æltes sammen med æg og smages til med salt og peber. Tag kniven og hulskiven ud af kødmaskinen og sæt pølsetragten på. Sæt tarmen på tragten og kør farsen igennem maskinen. PS. Det er vigtigt at tarmene ikke fyldes for meget, da de nemt vil revne. Sommergryde: Alle grønsager renses og skæres i ca. 1½ cm. størrelse. Smør/margarine kommes i en tykbundet gryde. Når smørret er varmt, kommes halvdelen af grønsagerne i, rør rundt. Læg medisterpølsen i gryden, tilsæt vand og de resterende grønsager. Krydres med salt og peber. Lad det hele koge op. Skru ned og læg låg på. Lad retten simre i 20-25 minutter. Medisterpølsen tages op og skæres i passende stykker. Tilsæt de finthakkede krydderurter, rør rundt. Anret grønsagerne på et fad med medisterpølsen ovenpå. Serveres med en skål hakket persille, rødbeder, sennep og groft rugbrød. |
|
Opskriften er vist 21072 gange,
og udskrevet 355 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne