Revelsben med kartoffel- og spinatsalat

Revelsben med kartoffel- og spinatsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 revelsben
1 tsk.salt
 øl- eller ingefærmarinade
 
600 g.kogte kartofler
150 g.spinatblade
3 spsk.olivenolie
1 spsk.vineddike
1 spsk.vand
0.5 tsk.peber (evt. peberblanding)
 Salt efter smag
 
Opskrift:
Kog kødet i skiver ½ time i vand tilsat salt. Tag kødet op, og dup det tørt med en køkkenrulle.

Pensl kødet med marinaden og læg det i køleskabet, max et døgn. Grilles ca. 7 min. Vend dem jævnligt.

Kartoflerne skæres i skiver og spinaten skylles og rives i mindre stykker. Bland kartofler og spinat i en skål. Pisk marinaden sammen af olivenolie, vineddike, vand og peber og smag til med salt. Hæld marinaden over kartofler og spinat og server til kødet.





karakterer:
Opskriften er vist 19902 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu