Revelsben med kartoffel- og spinatsalat
Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben Indsendt : Red : |
|
|
Kog kødet i skiver ½ time i vand tilsat salt.
Tag kødet op, og dup det tørt med en køkkenrulle.
Pensl kødet med marinaden og læg det i køleskabet, max et døgn. Grilles ca. 7 min. Vend dem jævnligt. Kartoflerne skæres i skiver og spinaten skylles og rives i mindre stykker. Bland kartofler og spinat i en skål. Pisk marinaden sammen af olivenolie, vineddike, vand og peber og smag til med salt. Hæld marinaden over kartofler og spinat og server til kødet. |
|
Opskriften er vist 19902 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne