Søde chilisække
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Varm en slip-let pande op ved høj varme, tilsæt svinekød og brun det i 5 minutter.
Tilsæt forårsløg, gulerod, soyasauce og jordnøddesmør og steg under omrøring 2 minutter til. Tag panden af blusset og stil til side, til kødet er fuldstændigt afkølet.
Læg skefulde af fyldet midt på hvert stykke dej, saml hjørnerne og sno dem til små sække.
Varm olien op i en stor sauterpande. Når en brødterning bruner på 40 sekunder, er olien klar. Frituresteg de små sække gyldne nogle få stykker ad gangen i 3-4 minutter.
|
|
Opskriften er vist 9646 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer britta.lindbjerg - 2005-01-01 01:01:01 Hvor er chilien??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne