Saltimboccafars
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Del det hakkede kød i fire. Læg et stykke kød ad gangen på et stykke film eller stanniol. Bred det ud i en firkant på 12 x 12 cm.
Læg en halv skive skinke, lidt reven ost og salvie på halvdelen af hver firkant. Fold kødet over, så farspakkerne bliver aflange, og tryk dem godt til i kanten. Vend farspakkerne i salt- og peberblandet mel og brun dem ed god varme på panden i smør. Tag kødet af panden og kassér fedtstoffet. Hæld bouillon på panden. Læg pakkerne tilbage på panden. Læg pakkerne tilbage på panden, og lad dem simre 5 -6 minutter under låg. Tilsæt fløde og jævn saucen. Smag den til med salt og peber. Tilsæt klippet purløg. Serveres med friskkogt pasta blandet med cherrytomater og hakket persille samt bønner. |
|
Opskriften er vist 9030 gange,
og udskrevet 256 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne