Saltimboccafars

Saltimboccafars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket svinekød (max. 10% fedt)
2 skiverrøget skinke uden fedtkant ca. 35 g
3 spsk.reven ost (fx. emmentaler)
4 bladeSalvie, frisk eller ½ tsk tørret
 Salt
 peber
2 spsk.mel
10 g.smør
 
 Sauce:
 dl.bouillon
 Salt
 peber
0.75 kaffefløde 9%
 Saucejævner
4 spsk.purløg
 
Opskrift:
Del det hakkede kød i fire. Læg et stykke kød ad gangen på et stykke film eller stanniol. Bred det ud i en firkant på 12 x 12 cm.

Læg en halv skive skinke, lidt reven ost og salvie på halvdelen af hver firkant. Fold kødet over, så farspakkerne bliver aflange, og tryk dem godt til i kanten.

Vend farspakkerne i salt- og peberblandet mel og brun dem ed god varme på panden i smør.

Tag kødet af panden og kassér fedtstoffet. Hæld bouillon på panden. Læg pakkerne tilbage på panden. Læg pakkerne tilbage på panden, og lad dem simre 5 -6 minutter under låg. Tilsæt fløde og jævn saucen. Smag den til med salt og peber. Tilsæt klippet purløg.

Serveres med friskkogt pasta blandet med cherrytomater og hakket persille samt bønner.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Saltimbocca

karakterer:
Opskriften er vist 9030 gange,
og udskrevet 256 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu