Rosenkålsboller
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : |
|
|
Bland det hakkede kød med æg, mel, løg, mælk, salt og peber til en lind grød.
Kog 16 rosenkål halvmøre i letsaltet vand i ca. 10 min.
Form farsen til frikadeller med en spiseske og kom et rosenkål i midten af farsen. Læg frikadellerne på en varm pande med lidt olie og skub farsen omkring rosenkålen, så den gemmer sig inde i frikadellen.
|
|
Opskriften er vist 7729 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne