Rødbedefrikadeller med kød
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : |
|
|
Bland kød med mosede kartofler, æg, salt og peber. Tilsæt mælk, rødbeder, løg og kapers. Arbejd farsen sammen, så den bliver ensartet og sammenhængende og form frikadellerne med en olieret spiseske.
Steg rødbedefrikadellerne på en pande ca. 3-4 min på hver side.
Spises både kolde og varme.
|
|
Opskriften er vist 11840 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anders - 2007-05-02 19:07:22 Der er super gode. Bare glæm det med kapers |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne