Løgfrikassé med skinkeboller
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : |
|
|
Fars, æg, salt, peber og hvedemel røres sammen. Stilles koldt i ca. 10 min.
Kartoflerne sættes over at koge. De klargjorte løg gives et kort opkog sammen med bouillonterningen og tages op. Mel og margarine bages op og spædes med løgvandet til jævn konsistens. Farsen formes til boller og koges ved svag varme i letsaltet vand til de er møre og kommer til overfladen. Løgene kommes i den opbagte sauce og de koges letmøre. Smag til med salt og peber og vend de kogte boller i. Server med nykogte, pillede kartofler. |
|
Opskriften er vist 9002 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne