Strimlet haj
Hovedingrediens : HajFisk - Haj Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
De flåede hajbøffer kommes i det småkogende vand. Kan man ikke få haj, kan man bruge sværdfisk eller tun, flået. Så skal der salt og gurkemeje i. Der røres forsigtigt. Lad det koge svagt i 10-15 minutter.
Ned i varm olie kommes knækket kanel og fennikelfrø. Rør lidt rundt og tilsæt de hakkede løg. De skal røres rundt, til de er svagt lysebrune. Derefter tilsættes revet ingefær, chilier og hvidløg. Det røres også rundt, til alt er blevet blødt. Hajbøfferne er nu kølet lidt af. Man tager et stykke af, og strimler det. Man plukker små bidder af. Det kommes så ned til løgene og ingefæren. Der tilsættes salt. Det skal så røres rundt og stege på middelvarme i ca. 10-15 minutter. Efter et kvarter skal det være fint tørt. Der tilsættes friskrevet kokos og kariblade, hakket, grøn koriander. Så røres godt rundt. Til allersidst tilsættes limesaft. Endnu en omrøring, og så er retten klar til servering. |
|
Opskriften er vist 10480 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2010-11-23 11:52:06 At spise haj er en rigtig dårlig ide, hvis man går op i sundt økosystem i havene. Line - 2005-01-01 01:01:01 rigtig go´... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne