Chilibrød

Chilibrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Grøntsager - Chili

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olie
5 dl.mælk
1 pk.tørgær (12 gram)
1 tsk.salt
1 tsk.sukker
13-14 dl.hvedemel
1 ds.grøn chili ELLER 1-2 friske chili
 
 Pensling:
1 æg
3 dl.revet ost
 
Opskrift:
Olie og mælk varmes op til 45 grader. Gær, salt og halvdelen af hvedemelet blandes i, og æltes godt. Tilsæt chili og det meste af melet, idet der dog gemmes 1 dl. mel til formning af brødene. Lad dejen hæve i 30-40 min. til dobbelt størrelse. Form dejen til 20 bollder, og lad dem efterhæve i 30 min. Bollerne pensles med æg, og osten strøs over. Bages ved 250 grader i 10 min.





karakterer:
Opskriften er vist 26326 gange,
og udskrevet 638 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-02-08 09:22:52
Hej, hvad skal man gøre ved chili'en? synes ikk jeg kan læse det ud af opskriften :( skal den hakkes, blendes eller hvad gør man? Hilsen Mads

  -   2005-01-01 01:01:01
Meget godt madbrød. Let at lave og kan opbevares i fryser uden kvalitetstab.