Chilibrød
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Indsendt : Red : |
|
|
Olie og mælk varmes op til 45 grader.
Gær, salt og halvdelen af hvedemelet blandes i, og æltes godt.
Tilsæt chili og det meste af melet, idet der dog gemmes 1 dl. mel til formning af brødene.
Lad dejen hæve i 30-40 min. til dobbelt størrelse.
Form dejen til 20 bollder, og lad dem efterhæve i 30 min.
Bollerne pensles med æg, og osten strøs over.
Bages ved 250 grader i 10 min.
|
|
Opskriften er vist 26321 gange,
og udskrevet 638 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Mads - 2015-02-08 09:22:52 Hej, hvad skal man gøre ved chili'en? synes ikk jeg kan læse det ud af opskriften :( skal den hakkes, blendes eller hvad gør man? Hilsen Mads Ole Dorf - 2005-01-01 01:01:01 Meget godt madbrød. Let at lave og kan opbevares i fryser uden kvalitetstab. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne