Rønnebærglaserede revelsben
Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben Indsendt : Red : |
|
|
Skær evt. lidt af fedtlaget af kødet.
Gnid det med salt og peber og læg kødstykket på rist over bradepanden.
Sæt revelsbenene i kold ovn og steg dem ca. 80 min. ved 180 grader.
Kødet er mørt, når benene er lette at løsne.
Læg revelsbenene på et fad og lad dem køle helt af. Sug evt. smeltet fedt på oversiden op med lidt køkkenrulle. Skær revelsbenene i skiver, så der er et ben ved hver skive. Smelt geléen i en gryde og tilsæt appelsinsaften. Lad geléen køle af, til den er tyktflydende. Smør geléen på oversiden af revelsbenene og sæt dem i køleskab, til geléen er helt stivnet. Til revelsbenene passer det godt med en salat og groft brød. |
|
Opskriften er vist 9429 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne