Hvidvinssauce med purløg
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin Indsendt : Red : |
|
|
Kog hvidvinen halvt ned i en gryde. Kom piskefløde og bouillon i og kog yderligere sovsen ned i ca. 15-20 min, eller indtil sovsen bliver tykkere i konsistensen. Klip purløg i fine stykker. Skær det kolde smør i terninger og pisk det i sovsen. Kom purløg i sovsen lige inden den skal serveres og smag til med salt og stødt hvid peber.
Servering Server sovsen sammen med ovnbagt fisk, stegt fisk eller stegt svinekød, nye kartofler og salat. Tips: Start med at lave sovsen, når du har sat kartoflerne over. |
|
Opskriften er vist 17517 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne