Hvidvinssauce med purløg

Hvidvinssauce med purløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Vinsaucer

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.hvidvin
3 dl.piskefløde
1 dl.bouillon (fiske eller grøntsags)
3 spsk.kold smør
 salt
 frisk stødt hvid peber
1 bdt.purløg
 
 
Opskrift:
Kog hvidvinen halvt ned i en gryde. Kom piskefløde og bouillon i og kog yderligere sovsen ned i ca. 15-20 min, eller indtil sovsen bliver tykkere i konsistensen. Klip purløg i fine stykker. Skær det kolde smør i terninger og pisk det i sovsen. Kom purløg i sovsen lige inden den skal serveres og smag til med salt og stødt hvid peber.

Servering
Server sovsen sammen med ovnbagt fisk, stegt fisk eller stegt svinekød, nye kartofler og salat.

Tips:

Start med at lave sovsen, når du har sat kartoflerne over.





karakterer:
Opskriften er vist 17517 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu